Baderom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess.

Om tjenesten

årt fokus på baderomsoppussing omfatter en rekke tjenester for å transformere ditt baderom til et funksjonelt og stilfullt rom. Vi starter med grundige konsultasjoner for å forstå dine preferanser og behov. Deretter tar vi oss av alt fra planlegging til utførelse, og sikrer at hvert trinn gjøres med omhu og presisjon.

Våre tjenester inkluderer utskifting av sanitærutstyr som badekar, dusjkabinett, toalett, og servanter med moderne og energieffektive alternativer.

For totalrenoveringer og nybygg av bad, koordinerer vi alle aspekter av prosjektet. Dette inkluderer tømrerarbeid, elektrisk arbeid, maling, og flislegging, slik at du kan føle deg trygg på at hele prosessen håndteres sømløst og effektivt.

Ta kontakt for en grundig gjennomgang av dine baderomsbehov og la oss skape det drømmebadet du fortjener.

Ønsker du profesjonelle rørleggertjenester tilpasset dine behov?

Fyll ut skjemaet, så vil vår erfarne rørlegger kontakte deg for å diskutere prosjektet ditt og gi deg et uforpliktende tilbud. Du kan også nå oss på telefon eller e-post for raskere assistanse.

Kontaktform