VVS

Vi utfører alle tjenester innen utvendige installasjoner vann og avløp, pumpestasjoner både til private,  kommunale og næringsbygg.​

Om tjenesten

Utvendige VVS-tjenester er avgjørende for å sikre effektiv vannforsyning og avløpssystemer i ulike typer bygg. Vårt dedikerte team har ekspertise innen installasjon, vedlikehold og reparasjon av utvendige VVS-systemer for private, kommunale og næringsbygg.

Vi tar oss av installasjon av vannledninger, avløpsrør, og pumpestasjoner for å sikre pålitelig vannforsyning og effektiv fjerning av avfallsvann. Dette inkluderer også dreneringssystemer for å håndtere regnvann og avløp på en miljøvennlig måte.

Våre tjenester strekker seg til planlegging og prosjektering av utvendige VVS-systemer, hvor vi tar hensyn til lokale forskrifter og krav. Vi sørger for at installasjonene er i samsvar med gjeldende standarder for å sikre sikkerhet og pålitelighet.

Enten det gjelder å installere nye systemer, oppgradere eksisterende, eller utføre nødvendig vedlikehold, kan du stole på vårt erfarne team for å håndtere alle dine utvendige VVS-behov. Kontakt oss for en grundig gjennomgang og skreddersydde løsninger for din eiendom.

Ønsker du profesjonelle rørleggertjenester tilpasset dine behov?

Fyll ut skjemaet, så vil vår erfarne rørlegger kontakte deg for å diskutere prosjektet ditt og gi deg et uforpliktende tilbud. Du kan også nå oss på telefon eller e-post for raskere assistanse.

Kontaktform