Service

Serviceoppdrag er oppdrag med begrenset omfang, og utføres som oftest uten en fastpris. Serviceoppdrag løses på stedet av en av våre erfarne rørleggere. Arbeidet faktureres basert på tidsforbruk og materiell som blir brukt.

Om tjenesten

Våre serviceoppdrag er skreddersydd for å imøtekomme akutte behov eller mindre problemer som kundene våre kan oppleve. Enten det er en plutselig lekkasje, en tett avløp eller en defekt kran, er våre erfarne rørleggere klare til å hjelpe deg.

Når du kontakter oss for et serviceoppdrag, sender vi en av våre dyktige fagpersoner for å undersøke problemet grundig. Rørleggeren vil raskt diagnostisere og løse problemet på stedet. Vi tar sikte på å utføre arbeidet effektivt for å minimere forstyrrelsen for deg og dine.

Prisen for et serviceoppdrag er basert på timepris for rørleggeren og materialer som brukes under reparasjonen. Dette gir en fleksibel løsning som er rettferdig og gjennomsiktig. Vi tar også sikte på å gi estimater på forhånd, slik at du har en idé om kostnadene før arbeidet starter.

Vår prioritet er å levere pålitelige og profesjonelle tjenester, selv for de minste reparasjonsbehovene. Kontakt oss når du trenger hjelp, og la oss ta oss av problemene raskt og effektivt.

Ønsker du profesjonelle rørleggertjenester tilpasset dine behov?

Fyll ut skjemaet, så vil vår erfarne rørlegger kontakte deg for å diskutere prosjektet ditt og gi deg et uforpliktende tilbud. Du kan også nå oss på telefon eller e-post for raskere assistanse.

Kontaktform